Google Nederland


Hoe Google-meldingen uit te schakelen?

 

Zoals je misschien al weet, draait de wereld tegenwoordig met behulp van technologie en internet. Deze twee elementen beheersen de wereld en maken het u gemakkelijk om zonder enige moeite de beste voordelen te krijgen. Als u weet hoe u ze dienovereenkomstig kunt gebruiken, kunt u uw ervaring en gemak aanzienlijk verbeteren.

 

Om dit te doen, moet u echter investeren in geschikte applicaties zoals Google om uw kansen te vergroten. De meesten van jullie kennen deze multinationale onderneming tegenwoordig al en hoe het zich bezighoudt met tal van technologische gebieden. Daarom moet u er rekening mee houden dat u zo snel mogelijk meer wilt weten over hoe u de functies kunt toepassen met de hulp van het Google-ondersteunings team.

 

Het is een van de gemakkelijkste toepassingen om te gebruiken, omdat het een handige gebruikersinterface heeft. Zodra u een Google-account heeft aangemaakt, kunt u dit zonder problemen gebruiken om u aan te melden bij andere applicaties en websites.

 

Is dit een van de eerste keren dat u probeert een ingewikkeld en eersteklas softwareprogramma zoals Google op uw systeem te downloaden en in te stellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker hoe u de meest geschikte resultaten kunt krijgen of waar u moet beginnen.

 

Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Google 24 uur per dag beschikbaar is om u te helpen, afhankelijk van uw problemen en twijfels. Als je je problemen duidelijk uitlegt, komen ze bij je terug met geweldige tips en oplossingen.

 

Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u Google-meldingen wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

 

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google applicatie installeren en inloggen op uw profiel
  2. Wanneer u zich op de startpagina van het programma bevindt, tikt u op de knop Meer in de rechterbovenhoek van het scherm
  3. U krijgt een lijst met opties, open onmiddellijk het menu Instellingen
  4. Ga naar het venster Site-instellingen en selecteer Meldingen
  5. Schakel het dienovereenkomstig uit vanaf de volgende pagina die wordt geopend
  6.  

Bellen Google ondersteunings nummer als u meer wilt weten over de bovenstaande stappen.

 

Gerelateerde artikelen :- Hoe de “Aw Snap” -fout in Google Chrome op te lossen?

 

Originele Bron